Bij très jolie Hair & Beauty werken de Topstylisten met veel passie en enthousiasme.

très jolie is gevestigd in het prachtige monumentale oude postkantoor aan de Bloemendaalseweg 236 te Overveen.

tulasāra™ radiant awakening ritual

Een dagelijks ritueel dat geïnspireerd is door Ayurveda: gebruik eerst op een droge huid de dry brush om dode huidcellen te verwijderen en masseer je gezicht daarna in met onze speciale oleation oil, een product op 100% natuurlijke basis dat de microcirculatie stimuleert en de huid voedt.

NIEUW INVATI ADVANCED

• verminder haaruitval met 53%
• maakt het haar gelijk dikker
• breng de scalp revitalizer nu slechts EENMAAL per dag aan

Gebruik het dagelijks. Houd er voor altijd van

Aveda Stress-Fix

Aveda Stress-Fix bevat een stress verlichtend aroma van lavendel, lavandin, muskaatsalie en vetiver.
Deze producten zijn allemaal op basis van 100% gecertificeerd organische ingrediënten.

feed my lips

Dankzij onze professionele expertise en jarenlange ervaring met het samenstellen van haarkleuren introduceren we een innovatieve lijn met lipkleuren samengesteld door experts, zodat ze passen bij uw haarkleur.

//Welkom bij Très Jolie Hair & Beautytrès jolie is gevestigd in het prachtige monumentale oude postkantoor aan de Bloemendaalseweg 236 te Overveen. Bij très jolie werken de Topstylisten met veel passie en enthousiasme. Wij kijken wat bij je past en geven je de juiste look. Maar er is meer; ook verzorgen wij je make-up en wenkbrauwen.

Zo maken wij je "blij van binnen, prachtig van buiten".

Het team van très jolie Hair & Beauty laat zich inspireren door het huidige modebeeld. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken bezoekt ons team met regelmaat Aveda congressen in Berlijn, Londen en Milaan.

Producten

AVEDA
 

AVEDA

ONZE MISSIE BIJ AVEDA IS TE ZORGEN VOOR DE WERELD WAARIN WE LEVEN, VAN DE PRODUCTEN DIE WE MAKEN TOT DE WIJZE WAAROP WE IETS TERUGGEVEN AAN ONZE SAMENLEVING. BIJ AVEDA STREVEN WE ERNAAR EEN VOORBEELD TE STELLEN VOOR MILIEULEIDERSCHAP EN VERANTWOORDELIJKHEID, NIET ALLEEN IN DE WERELD VAN DE SCHOONHEID,...
OLAPLEX
 

OLAPLEX

EEN ACTIEF INGREDIENT DAT DE COSMETICA-INDUSTRIE HEEFT VERANDERD DOORDAT OLAPLEX HET HAAR VAN BINNENUIT HERSTELT MAAKT HET ZO INTENSIEVERE, EXTREMERE EN LANGDURIGER KLEURRESULTATEN MOGELIJK. O L A P L E X BEVAT GEEN SILICONEN, SULFATEN, FTALATEN, DEA, ALDEHYDEN EN GLUTEN EN IS NOOIT OP DIEREN GETEST.
ANASTASIA
 

ANASTASIA

“ONZE OGEN ZIJN INTRINSIEK GETRAIND OM GODDELIJKE PROPORTIES TE HERKENNEN EN ASSOCIËREN HET ONMIDDELLIJK MET SCHOONHEID EN HARMONIE.” – ANASTASIA SOARE ABH STREEFT NAAR WREEDHEIDVRIJE PRODUCTFORMULERING, TESTEN EN ONTWIKKELING.

//Très Jolie is een Aveda-exclusieve salon

Haar is geen accessoire, het is jouw identiteit. De manier waarop je jouw haar behandelt, hoe het geknipt, gestyled en verzorgd is laat zien wie je bent. En haarverzorging die in harmonie is met de natuur, zegt duidelijk iets over jouw betrokkenheid bij een gezonde wereld. Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving.

Hair care & Styling

Aveda’s hoogwaardige producten, op basis van kruiden en planten, vormen een perfecte basis ,en zorgen voor een natuurlijke styling. Plantaardige shampoos en conditioners, afkomstig uit de natuur hebben allemaal een krachtige werking en creëren een stijl, mooi, origineel, maar vooral ook puur. Aveda biedt producten voor haarverzorging, styling, professionele verzorgende haarbehandelingen en Full Spectrum™ professionele haarkleuringen.

//Afspraak maken, persoonlijk advies of iets anders weten?Wij prefereren persoonlijk contact om je het beste advies te kunnen geven. Bel ons, of loop even bij ons naar binnen.


très jolie Hair & Beauty
Bloemendaalseweg 236
2051 GM Overveen
tel: 023-5256643


Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur

Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.